Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 70735)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що в якості дезінфектанту використовуються кормові антибіотики в кількості 2 – 3 кг/100т перероблених буряків. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant forage antibiotics used are in an amount 2 – 3 kg/100 tons the done beet.

Description

Citation

Деклараційний патент на винахід 70735 UA, C13D 1/00 Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А., Гусятинська Н. А., Решетняк Л. Р., Решетняк І. М., Коровко С. М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № 2003 1212462; заявл. 25.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By