Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Спираючись на основні принципи кваліметрії запропоновано методологію визначення ефективності їх рецептурного складу.
The authors propose a classification of the farinaceous confectionery of especial purpose. Present method definition efficient composition ingredient of the farinaceous confectionery of especial purpose.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби спеціального призначення, farinaceous confectionery of especial purpose, комплексний показник якості, composite index of quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced