Економічна доступність продуктів харчування в Україні
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Статтю присвячено характеристиці економічної та фізичної доступності основних продуктів харчування для населення України. Здійснено розрахунок основних індикаторів продовольчої безпеки, що характеризують доступність продуктів харчування, та проведено аналіз залежності споживання продуктів харчування від рівня доходів населення.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, диференціація споживання, продовольчі товари, продукты питания, дифференциация потребления, продовольственные товары, food, differentiation of consumption, food, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Бойко, І. А. Економічна доступність продуктів харчування в Україні / І. А. Бойко // Аспекти прогнозування економічного та соціального розвитку країн : зб. наук. праць з актуальних проблем економічних наук / Наукова організація «Перспектива». У 2-х частинах. – Дніпропетровськ : Гельветика, 2013. - Ч. 1. – С. 38-44.