Інноваційна технологія фільтрування води для виробництва лікеро-горілчаної продукції
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі результатів досліджень встановлено ефективність застосування досліджуваних фільтрувальних природних мінералів: гірського кришталю, гранату, шунгіту, а також антрацитового фільтранту марки А під час кондиціювання води, що дасть змогу забезпечити високу якість і стійкість лікеро-горілчаної продукції.
On the basis of studies have established the effectiveness of the investigated filtration of natural minerals, rock crystal, garnet, shungite and anthracite filtrants A grade for air conditioning water, which will enable to provide high quality i resistance of alcoholic beverages.
Опис
Ключові слова
технологічні параметри, ефективність фільтрування, підготовлена вода, лікеро-горілчане виробництво, фільтрувальні матеріали, фізико-механічні характеристики, technological parameters, filtration efficiency, prepared water, alcoholic beverage industry, filtration materials, physical and mechanical characteristics, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Інноваційна технологія фільтрування води для виробництва лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, О. М. Ловягін // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – № 42. - Т. 2. – С. 335–237.