Дослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі розглядається вплив титрованої кислотності винограду та рН виноматеріалів на окисно-відновний стан, оптичні показники та фенольні й барвні речовини рожевих столових виноматеріалів. Встановлені оптимальне значення титрованої кислотності винограду та рН рожевих виноматеріалів. In article considers the influence of grape titratable acidity and pH of wines at the oxidation-reduction processes. Optical parameters at phenolic and colored substances of rose table wines are opened in this work. The standard of grape titratable acidity and pH of rose table wines are studied in this work.

Опис

Ключові слова

фенольні речовини, оптичні показники, рожеві столові виноматеріали, титрована кислотність, рН, окисно-відновні процеси, phenolic substances, optical parameters, rose table wines, titratable acidity, pH, oxidation-reduction processes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Дослідження впливу рН та титрованої кислотності на формування якісних показників рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, О. Ю. Дунаєва // 17-26 December 2013 Perspective innovations in science, education, production and transport, 2013. – Режим доступу: https://www.sworld.com.ua/index.php/ru/conference/the-content-of-conferences/archives-of-individual-conferences/dec-2013

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced