Моделювання аттрактивної поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи вдосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організації ресурсозберігаючих керуючих впливів на основі принципів нелінійної динаміки.
The problem of increasing the efficiency of complex technological complex production wort. These methods to improve the process control system of beer production by organizing resource control actions on the basis of principles of nonlinear dynamics.
Опис
Ключові слова
виробництво пива, пивне сусло, управління технологічними процесами, синергетика, математичне моделювання, кінетичні рівняння, production of beer, wort, process control, synergetics, mathematical modeling, kinetic equations, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Кишенько, В. Д. Моделирование аттрактивного поведения технологических процессов приготовления пивного сусла / В. Д. Кишенько, Н. В. Чернецкий // Информационные технологии моделирования и управления. – Воронеж, 2013. – № 6(84). – С. 570-575.