Моделювання аттрактивної поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи вдосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організації ресурсозберігаючих керуючих впливів на основі принципів нелінійної динаміки. The problem of increasing the efficiency of complex technological complex production wort. These methods to improve the process control system of beer production by organizing resource control actions on the basis of principles of nonlinear dynamics.

Опис

Ключові слова

виробництво пива, пивне сусло, управління технологічними процесами, синергетика, математичне моделювання, кінетичні рівняння, production of beer, wort, process control, synergetics, mathematical modeling, kinetic equations, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Кишенько, В. Д. Моделирование аттрактивного поведения технологических процессов приготовления пивного сусла / В. Д. Кишенько, Н. В. Чернецкий // Информационные технологии моделирования и управления. – Воронеж, 2013. – № 6(84). – С. 570-575.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced