Моделювання аттрактивної поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи вдосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організації ресурсозберігаючих керуючих впливів на основі принципів нелінійної динаміки. The problem of increasing the efficiency of complex technological complex production wort. These methods to improve the process control system of beer production by organizing resource control actions on the basis of principles of nonlinear dynamics.

Опис

Бібліографічний опис

Кишенько, В. Д. Моделирование аттрактивного поведения технологических процессов приготовления пивного сусла / В. Д. Кишенько, Н. В. Чернецкий // Информационные технологии моделирования и управления. – Воронеж, 2013. – № 6(84). – С. 570-575.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в