Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження проблем, що постають перед підприємствами готельно-ресторанного господарства в умовах кризи, розглянуті питання створення конкурентоспроможних підприємств, які здатні надавати споживачам конкурентоздатні послуги та продукцію, яку вони виробляють. Researches of problems which are faced by enterprises of hotel and restaurant industry in crisis are done, the issues of creation of competitive enterprises, which are able to provide consumers with competitive services and products that they produce are considered.

Опис

Бібліографічний опис

Литвиненко, Я. В. Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні / Я. В. Литвиненко, Т. Є. Литвиненко // Економіка ринкових відносин. – 2013. – № 12. – С. 50-53.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в