Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження проблем, що постають перед підприємствами готельно-ресторанного господарства в умовах кризи, розглянуті питання створення конкурентоспроможних підприємств, які здатні надавати споживачам конкурентоздатні послуги та продукцію, яку вони виробляють. Researches of problems which are faced by enterprises of hotel and restaurant industry in crisis are done, the issues of creation of competitive enterprises, which are able to provide consumers with competitive services and products that they produce are considered.
Опис
Бібліографічний опис
Литвиненко, Я. В. Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні / Я. В. Литвиненко, Т. Є. Литвиненко // Економіка ринкових відносин. – 2013. – № 12. – С. 50-53.