Сухі суміші сироватки з солодом для ферментованих напоїв

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті досліджено процес бродіння квасного сусла на основі відновленої сухої суміші сироватки та житнього солоду. Розглянуто переваги застосування сухих сумішей для виробництва напоїв. In this article the possibilities the process of fermentation kvass wort on the based on restored dry mixture of whey and rye malt. Advantages of the use of dry mixes in the production of fermentation drinks.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, whey, напій бродіння, fermentation drink, солод житній ферментований, a ferment rye malt, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Сухі суміші сироватки з солодом для ферментованих напоїв / О. В. Грек, О. О. Красуля // Обладнання та технології харчових виробництв/ Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2012. – Вип. 29. – С. 190-194

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced