Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351)
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та дыабетичними властивостями.
A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, інулін, фруктоза, butter, inulin, fructose, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 8351 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Масло вершкове імунно-діабетичне / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212711; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.