Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та дыабетичними властивостями. A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, інулін, фруктоза, butter, inulin, fructose, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 8351 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Масло вершкове імунно-діабетичне / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212711; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced