Планування виробничої програми на молокопереробних підприємствах

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті висвітлено основні положення з формування виробничої програми молокопереробних підприємств. Приділено особливу увагу галузевим особливостям функціонування молокопереробних підприємств, які суттєво впливають на планування виробничої програми. Basic moments of forming the production program of dairy enterprises are described in the article. The special attention is given to the branch features of dairy enterprises because of their influence on the production program.

Опис

Ключові слова

галузеві особливості, молокопереробні підприємства, виробнича програма, виробнича потужність, branch features, dairy enterprises, production program, production capacity, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Євсеєва, І. В. Планування виробничої програми на молокопереробних підприємствах / І. В. Євсєєва, В. О. Москаленко // Науково-практичний журнал «Агросвіт». – 2013. - № 23. - С. 34-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced