Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наводяться результати досліджень впливу желатину на структуру помадних цукерок. На основі експериментальних досліджень встановлюється раціональне дозування гідроколоїду та необхідні зміни технологічних параметрів в запропонованій технології цукерок, що набувають жувального ефекту. Встановлені строки зберігання нових виробів при пакуванні в поліпропілен.
Опис
Ключові слова
жувальний ефект, помада, желатин, строк зберігання, поліпропілен, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, chewing effect, fondant, gelatin, shelf life, polypropylene
Бібліографічний опис
Гавва, О. О. Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2008.— № 74. — С. 187-193.