Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наводяться результати досліджень впливу желатину на структуру помадних цукерок. На основі експериментальних досліджень встановлюється раціональне дозування гідроколоїду та необхідні зміни технологічних параметрів в запропонованій технології цукерок, що набувають жувального ефекту. Встановлені строки зберігання нових виробів при пакуванні в поліпропілен.

Опис

Ключові слова

жувальний ефект, помада, желатин, строк зберігання, поліпропілен, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, chewing effect, fondant, gelatin, shelf life, polypropylene

Бібліографічний опис

Гавва, О. О. Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2008.— № 74. — С. 187-193.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced