Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.
Опис
Ключові слова
вітапектин, vitapektyn, фітосорбент, fitosorbent, радіонукліди, radionuclides, токсичні речовини, toxic substances, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Кравчук, Н. М. Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. – 2000. – № 6. – С. 76-81