Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.

Опис

Ключові слова

вітапектин, vitapektyn, фітосорбент, fitosorbent, радіонукліди, radionuclides, токсичні речовини, toxic substances, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. – 2000. – № 6. – С. 76-81

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced