Дослідження повітророзподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Однією з необхідних умов підтримання якості і зменшення втрат маси м'ясних продуктів, в тому числі сирокопчених ковбас, під час термообробки повітряним, пароповітряним і димоповітряним середовищами є рівномірне розподілення температурних, вологісних і швидкісних полів середовища, яке передає тепло, в робочому об'ємі камер. Рівномірність розподілення середовища, яке передає тепло, залежить від способу і конструкції системи повітророзподілення. One of the necessary conditions for maintaining the quality and reduce the weight loss of meat products, including smoked sausages, during the heat treatment of air, steam-air and smoke-environments is the uniform distribution of temperature, humidity and velocity fields heat transfer medium in the working volume of the chamber. The evenness of the heat transfer medium, depends on the method and design of air distribution system.

Опис

Ключові слова

копчення, повітряне середовище, димоповітряне середовище, термокамера, heat chamber, smoking, air environment, smoke-air environment, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Дослідження повітророзподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Вісник ДонНУЕТ. - 2013. - № 1(57). - С. 81.

Зібрання