Формалізація просування на ринок інноваційної продукції харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено приклади визначення кількісного впливу чинників ринку на рівень попиту інноваційної продукції на стадіях її проектування, створення та реалізації за розробленими авторами методикою та комп'ютерною програмою.
Some examples of a quotation influence markets on demands level for new food-stuff.

Опис

Бібліографічний опис

Ткаченко, Д. М. Формалізація просування на ринок інноваційної продукції харчової галузі / Д. М. Ткаченко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - УААН, 2009. - № 7. - С. 74-77.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в