Удосконалення управління продуктивністю праці на підприємстві харчової промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати дослідження шляхів вдосконалення управління продуктивністю праці на підприємстві харчової промисловості. Представлено проект програми удосконалення продуктивності праці та використання сучасних методів управління персоналом. Обґрунтовано, що реалізація цієї програми надасть можливість підприємству працювати більш ефективно. The results of researching the ways of management productivity improvement at the food industry enterprise are represented in this article. The project of productivity improvement program and the use of modern methods of human resources management are also represented here. The result of reckoning has proved that implementation of this program will enable the enterprise to function more efficiently.

Опис

Ключові слова

праця, продуктивність праці, управління продуктивністю праці, управління персоналом, підприємство, labour, labour productivity, management, human resources management, enterprise, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Олійниченко, О. М. Удосконалення управління продуктивністю праці на підприємстві харчової промисловості / О. М. Олійниченко, І. Г. Сіраченко // Вісник Запоріжського Національного університету. Економічні науки. – 2013. - № 4 (20). - С. 163-168.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced