Дослідження фазових траєкторій при побудові оптимального керування утфельним вакуум-апаратом

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджується технологічний об’єкт управління – варка утфелю в вакуум-апараті періодичної дії як об’єкт оптимізації. Визначено фазовий простір для моделювання фазових траєкторій та за результатами моделювання обрано один з напрямків подальшого синтезу оптимального керування процесом уварювання утфелю – синергетична або прикладна теорія управління. The technological object of management is cooking of fillmass in the vacuum pan of batch-type as an object of optimization. Phase space is certain for the design of phase trajectories and on the results of design one of directions of further synthesis of optimum management of the process cooking of fillmass is chosen as a synergetic or applied theory of management.

Опис

Ключові слова

процес кристалізації, crystallization, синергетика, synergetic, прикладна теорія керування, applied theory of management, фазовий простір, phase space, фазова траєкторія, phase trajectory, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Глущенко, М. С. Дослідження фазових траєкторій при побудові оптимального керування утфельним вакуум-апаратом / М. С. Глущенко, Н. М. Луцька // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 131-136.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced