Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено формуванню споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності з використанням принципово нової для цих виробів сировини.
The dissertation is presented the formation consumer properties pastille confectionery the increased biological value, on the using entirely new materials for these products.
Опис
Ключові слова
пастильні вироби, зефір, лукум, ламідан, цикорлакт, pastile products, zefyr, lukum, lamidan, tsikorlakt, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шаповалова, Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 "Технологія харчової продукції" / Шаповалова Наталія Петрівна ; КНТЕУ. - К., 2012. - 22 с.