Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Thesis for the scientific degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological cal and pharmaceutical industries - National University of food- new technologies, Kiev, 2010.

Опис

Ключові слова

екстрагування, низькочастотні механічні коливання, віброекстрагування, інтенсифікація, масоперенесення, хмельова сировина, гідродинамічна структура потоку, extracting, lowfrequencely mechanical vibrations, vibroextraction, diffusion, intensification, mass-transfer, hop raw material, hydrodynamic structure of flow, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Запорожець, Ю. В. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; НУХТ. - К., 2010. - 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced