Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за
спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та
фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій,
Київ, 2010.
Thesis for the scientific degree of candidate of technical sciences
in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological
cal and pharmaceutical industries - National University of food-
new technologies, Kiev, 2010.
Опис
Ключові слова
екстрагування, низькочастотні механічні коливання, віброекстрагування, інтенсифікація, масоперенесення, хмельова сировина, гідродинамічна структура потоку, extracting, lowfrequencely mechanical vibrations, vibroextraction, diffusion, intensification, mass-transfer, hop raw material, hydrodynamic structure of flow, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Запорожець, Ю. В. Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Запорожець Юлія Владиславівна ; НУХТ. - К., 2010. - 22 с.