Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В дисертації представлено результати аналізу сучасного стану технологій
пастеризаційної та високотемпературної стерилізаційної обробки продуктів
харчування і напоїв, метою яких є забезпечення їх довгострокового зберігання.
The results of analysis of the modern state of technologies of pasteurization and high
temperature sterilization treatment of food and drinks stuffs are represented in dissertation,
the purpose of which there is providing of their long-term storage.
Опис
Ключові слова
стерилізація, упаковка, мікроорганізми, продукція, геометричні параметри, теплообмін, sterilization, packing, microorganisms, products, geometrical parameters, heat exchange
Бібліографічний опис
Семенов, О. М. Удосконалення процесів пастеризаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових,
мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Семенов Олександр Михайлович ; НУХТ. - Київ, 2011. - 21 c.