Комплексна переробка яблучної сировини із застосуванням електротехнологій
Файли
Дата
2004
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В дисертації представлені результати теоретичних та експериментальних
досліджень підвищення ефективності комплексної переробки яблучної
сировини шляхом застосування електротехнологічних процесів імпульсного
електроплазмолізу яблучної тканини та електромембранної підготовки
екстрагента для вилучення пектинових речовин із яблучних вичавок. In a thesis the results theoretical and experimental researches of pinch of
efficiency of complex processing of malic raw material are submitted by application
of master schedules of pulsing electroplasmolysis of a malic tissue and
electromembranous opening-up of extragent for withdraw of pectic materials from
malic vydavok. Is rotined, that at set effective parameters of pulsing
electroprocessing of malic raw material the yield of malic juice after a molding
plasmolysis mash increases on 10 %. Set, that usage of a modified bipolar membrane
MMB-3 with the improved electrochemical performances, is penetrating softened
waters and improved magnetohydrodynamic modes provides pinch of efficiency of
process of electromembranous opening-up of extragent and economies of power
consumptions.
Опис
Ключові слова
імпульсний електроплазмоліз, електромембранна обробка, яблучна сировина, яблучний сік, яблучний пектиновий екстракт, pulsing electroplasmolysis, malic raw material, malic juice, malic pectic extract
Бібліографічний опис
Чук В. В. Комплексна переробка яблучної сировини із застосуванням електротехнологій : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» / Чук Володимир Васильович ; НУХТ. - К., 2004. - 19 с.