Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена розробленню процесу, обґрунтуванню
способу та раціональних режимів сушіння деструктурованих пивних дріжджів.
На основі аналізу існуючих розпилювачів для рідких харчових продуктів
розроблено нову конструкцію розпилювача, на який отримано патент на корисну модель України №24349 U від 25.06.2007р. та рекомендації щодо встановлення його в сушильній камері установки з вібропсевдозрідженим шаром інертного матеріалу.
The thesis is devoted to the development process, the justification
method and rational modes of drying destructured beer yeast.
On the basis of analysis of experimental data and the theoretical shown
that mechanical grinding of brewer's yeast (destructuring) affects
Dried and their hygroscopic properties.
Опис
Ключові слова
вихідні та деструктуровані пивні дріжджі, кінетика, вібропсевдозріджений шар інертного матеріалу, сушіння, розпилювання, теплообмін, вологовміст, initial and destructured beer yeast, kinetics, vibroliquefied a layer of an inert material, drying, spraying, heat-mass exchange, moisture load, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Якобчук, Р. Л. Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якобчук Роман Леонідович ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2009. – 19 с.