Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено дослідженню процесу формування тістового джгута з начинкою з врахуванням конструктивних особливостей формуючого пристрою та реологічних параметрів матеріалів сировини. На основі методів математичного моделювання розроблена методика визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів формуючого пристрою. The master’s thesis is devoted to the research of constructively technological parameters of the processes in the forming of a dough rope with fillings. The methodic of the definition of the rational constructively technological parameters of the forming device is made. The calculation scheme of the process of forming the rope with the filling is made on the basis of the analysis of the accepted variants of a forming device and on the mechanism of interrelations in the system of matrix product. The forming process parameters are proved concerning reological features of a raw material.

Опис

Ключові слова

формування, формуючий пристрій, тісто–фаршевий джгут, математична модель, forming, dough minced rope, mathematical model, forming device

Бібліографічний опис

Мізнік, Л. М. Визначення ріціональних конструктивно технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; НУХТ. - К., 2006. - 20 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced