Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено дослідженню процесу формування тістового
джгута з начинкою з врахуванням конструктивних особливостей формуючого пристрою та реологічних параметрів матеріалів сировини. На основі методів математичного моделювання розроблена методика визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів формуючого пристрою.
The master’s thesis is devoted to the research of constructively technological
parameters of the processes in the forming of a dough rope with fillings. The methodic of the definition of the rational constructively technological parameters of the forming device is made. The calculation scheme of the process of forming the rope with the filling is made on the basis of the analysis of the accepted variants of a forming device and on the mechanism of interrelations in the system of matrix product. The forming process parameters are proved concerning reological features of a raw material.
Опис
Ключові слова
формування, формуючий пристрій, тісто–фаршевий джгут, математична модель, forming, dough minced rope, mathematical model, forming device
Бібліографічний опис
Мізнік, Л. М. Визначення ріціональних конструктивно технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; НУХТ. - К., 2006. - 20 с.