Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією
Дата
1999
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено питанням розроблення нового способу виробництва
сухарних шпал з використанням метода екструзії при формуванні та розпушенні
тістових заготовок, та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час
випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках.
The thesis is devoted to issues of developing a new method for rusk bars manufacturing by
using extrusion in formation and dough half-finished products and studying of heat processes kinetics
which occur at the time of rusk bar baking and rusk drying in convection plants.
Опис
Ключові слова
пшеничні сухарі, екструзія, формування, випікання, якість, впровадження, wheat rusks, extrusion, formation, baking, quality, implementation
Бібліографічний опис
Олійник, Н. В. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та апарати харчових виробництв" / Олійник Наталія Вікторівна ; НУХТ. - К., 1999. – 18 с.