Спосіб прояснення фруктових, ягідних та змішаних фруктово-ягідних соків (Патент на корисну модель № 72081)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Переробка фруктово-ягідної сировини на освітлені соки пов’язана з їх проясненням, яке передбачає вилучення з них високомолекулярних речовин та завислих часток органічного і неорганічного походження. Запропонований спосіб прояснення забезпечує високі якісні показники обробленого соку. Processing of raw fruit and berry juices the highlight due to their enlightenment, which involves extraction of high-molecular substances and suspended particles of organic and inorganic origin. Clarify the proposed method provides high quality parameters of processed juice.

Опис

Ключові слова

соки, адсорбція, глинистий мінерал, juices, adsorption, clay mineral, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Патент 72081 України. МПК А23L 2/02 (2006.01). Спосіб прояснення фруктових, ягідних та змішаних фруктово-ягідних соків / Мельник О. П., Манк В. В., Лебовка М. І.; заявник та патентовласник Інститут біоколоїдної хімії ім. Ф. Д. Овчаренка НАН України. – № u 2011 15125; заявл. 21.12.2011; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced