Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Продовольча індустрія АПК

Анотація

Висвітлено технологію замороженого десерту з фруктозою з додаванням білкової добавки - соєвмісного білкового компонента. Обгрунтовано технологічні параметри його виробництва, та досліджено амінокислотний склад. Встановлено відповідні режими фрезерування замороженого продукту. Deals with the technology of frozen dessert with fructose adding protein supplements - soybean protein component. Grounded technological parameters of production, and investigated the amino acid composition. Determined appropriate modes milling of frozen food.

Опис

Ключові слова

технологія, technology, цукрозамінники, sweeteners, фруктоза, fructose, соєвмісний білковий компонент, soybean protein component, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. — 2014. — № 1. — С. 38-41.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced