Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено характеристику цукрозамінників. Розроблено печиво, пряники, кекси з використанням фруктози. Досліджено вплив фруктози на структуру тіста та готових виробів, тривалість термообробки. The characteristics of sugar replacers were showed. Cookies, cakes, muffins with fructose were developed. The influence of fructose on the structure of the dough and products, the duration of treatment was researched.

Опис

Ключові слова

цукрозамінники, підсолоджувачі, кондитерські вироби, печиво, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sugar replacers, sweeteners, confectionery, biscuits, fructose

Бібліографічний опис

Калакура, М. М. Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. − 2007. − № 4. − С. 12-13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced