Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України
Дата
2007
Автори
Ткаченко, Ольга Миколаївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена вирішенню наукових і прикладних завдань визначення організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності
підприємств кондитерської промисловості. У дисертації сформульовані і обґрунтовані теоретико-методичні основи конкурентоспроможності підприємств і
шляхи її підвищення. Здійснено оцінку конкурентоспроможності підприємств
кондитерської промисловості України.
This thesis discloses the way of solving scientific and applied problems of
working out of economic-organizing basics of confectionary industry enterprises
competitiveness increase. Theoretic-methodical basis of enterprises competitiveness,
its increase, and control over competitiveness at national and international level are
described in this thesis. The analysis of competitiveness of the basic manufacturers of
confectionery production is made.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, конкурентні переваги, кондитерська промисловість, підвищення конкурентоспроможності, конкурентна стратегія, competitiveness, competitive advantage, confectionery industry, increase of competitiveness, competitive strategy, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Ткаченко, О. М. Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитирської промисловості Укаїни : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ткаченко Ольга Миколаївна ; НУХТ. - К., 2007. - 19 с.