Управління розвитком інноваційного потенціалу на підприємствах хлібопекарної промисловості

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена розробці теоретико-методологічних основ управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості і обґрунтування напрямів здійснення цього розвитку в контексті синергетичної еволюційної моделі інноваційного розвитку підприємства. Is devoted to elaboration of theoretical - methodological basis of the innovative potential development on the baking industry enterprises and reasoning of realization ways of this development in the context of synergetic evolutional model of innovative enterprise development.

Опис

Ключові слова

знання, інформація, інтелектуальний капітал, інтелектуальні ресурси, інноваційний процес, синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку, напрями інноваційного розвитку, knowledge, information, intellectual capital, intellectual resources, innovative process, synergic evolutional model of innovative development, innovative crisis of development, directions of innovative development, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Федулова, І. В. Управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Федулова Ірина Валентинівна ; НУХТ. - К., 2009. - 35 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced