Управління розвитком інноваційного потенціалу на підприємствах хлібопекарної промисловості
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена розробці теоретико-методологічних основ
управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної
промисловості і обґрунтування напрямів здійснення цього розвитку в контексті
синергетичної еволюційної моделі інноваційного розвитку підприємства.
Is devoted to elaboration of theoretical - methodological basis of the
innovative potential development on the baking industry enterprises and reasoning of
realization ways of this development in the context of synergetic evolutional model
of innovative enterprise development.
Опис
Ключові слова
знання, інформація, інтелектуальний капітал, інтелектуальні ресурси, інноваційний процес, синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку, напрями інноваційного розвитку, knowledge, information, intellectual capital, intellectual resources, innovative process, synergic evolutional model of innovative development, innovative crisis of development, directions of innovative development, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Федулова, І. В. Управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Федулова Ірина Валентинівна ; НУХТ. - К., 2009. - 35 с.