Використання комп'ютерних технологій для прогнозування масштабів аварій на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Більшість підприємств харчової і переробної промисловості у технологічному процесі також використовують СДОР — аміак, хлор, мінеральні кислоти. Зберігається аміак в спеціальних ємностях на території харчових підприємств. В разі виникнення аварійної ситуації з викидом аміаку відбувається забруднення території і ураження людей.В роботі наведені методичні рекомендації розрахунку прогнозування аварійної ситуації. Most food and processing companies in technological process also use SDOR - ammonia, chlorine, mineral acids. Saved ammonia in special containers in the food business. In the event of an emergency situation occurs with the release of ammonia contamination and destruction of people. In work the guidelines calculation predicting emergency.

Опис

Ключові слова

технології, аварія, аміак, technology, accident, ammonia, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Слободян, О. П. Використання комп'ютерних технологій для прогнозування масштабів аварій на підприємствах харчової промисловості / О. П. Слободян, О. О. Солдатенко, Л. П. Нещадим // Нові технології навчання : наук.-метод. зб. / Кол. авт. - К.: Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти, МОН України 2009. - Спец. вип. - С. 148-149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced