Використання комп'ютерних технологій для прогнозування масштабів аварій на підприємствах харчової промисловості
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Більшість підприємств харчової і переробної промисловості у
технологічному процесі також використовують СДОР — аміак, хлор, мінеральні кислоти. Зберігається аміак в спеціальних ємностях на території харчових підприємств. В разі виникнення аварійної ситуації з викидом аміаку відбувається забруднення території і ураження людей.В роботі наведені методичні рекомендації розрахунку прогнозування аварійної ситуації.
Most food and processing companies in technological process also use SDOR - ammonia, chlorine, mineral acids. Saved ammonia in special containers in the food business. In the event of an emergency situation occurs with the release of ammonia contamination and destruction of people. In work the guidelines calculation predicting emergency.
Опис
Ключові слова
технології, аварія, аміак, technology, accident, ammonia, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Слободян, О. П. Використання комп'ютерних технологій для прогнозування масштабів аварій на підприємствах харчової промисловості / О. П. Слободян, О. О. Солдатенко, Л. П. Нещадим // Нові технології навчання : наук.-метод. зб. / Кол. авт. - К.: Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти, МОН України 2009. - Спец. вип. - С. 148-149.