Особливості виготовлення вершкового сиру

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто питання щодо асортименту і класифікації вершкового сиру, особливості його виготовлення. The question as to assortment and classification of cream cheese, especially its production.

Опис

Ключові слова

вершковий сир, виготовлення, cream cheese, production, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Особливості виготовлення вершкового сиру / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №5 (102). – С. 28-29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced