Особливості виготовлення вершкового сиру
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання щодо асортименту і класифікації вершкового сиру, особливості його виготовлення.
The question as to assortment and classification of cream cheese, especially its production.
Опис
Ключові слова
вершковий сир, виготовлення, cream cheese, production, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Особливості виготовлення вершкового сиру / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №5 (102). – С. 28-29.