Особливості маркування вершкового масла
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано особливості маркування та якість вершкового масла на українському ринку.
Analysis of peculiarities labeling and quality of butter on the Ukrainian market.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, маркування, butter, labeling, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Особливості маркування вершкового масла / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №3 (100). – С. 36-38.