Особливості маркування вершкового масла

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано особливості маркування та якість вершкового масла на українському ринку. Analysis of peculiarities labeling and quality of butter on the Ukrainian market.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, маркування, butter, labeling, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Особливості маркування вершкового масла / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2013. – №3 (100). – С. 36-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced