Дослідження процесів подрібнення м’яса в кутері безперервної

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даному обладнанні запропоновано встановити кілька ножевих головок, що розташовані в ряд, завдяки цьому достатньо одного проходу сировини через серію серповидних ножів, для забезпечення тонкого подрібнення фаршу.

Опис

Ключові слова

подрібнення, м'ясо, безперервна металева стрічка, мясо, измельчение, непрерывная металлическая лента, shredding, meat, continuous metal strip, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Довгаль, О. М. Дослідження процесів подрібнення м’яса в кутері безперервної / О. М. Довгаль // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 - 16 квітня 2013 р. — К. : НУХТ, 2013 р. — Ч. 2. — С. 41 - 43.