Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається технічне устаткування кондитерської промисловості від зародження галузі до індустріалізації 30-х років. Окремий акцент зроблено на специфіці кондитерської промисловості та її обладнання. The paper is devoted to technical equipping of the confectionery industry from the beginning of this branch to the industrialization process of 30-th years. Also we accentuate the specific character of confectionery industry and it equipment.

Опис

Бібліографічний опис

Коцюбанська, О. О. Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції / О. О. Коцюбанська. // Питання історії науки і техніки. – Київ, 2010. – Вип. 2 (14) – С. 57-64.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в