Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається технічне устаткування кондитерської промисловості від зародження галузі до індустріалізації 30-х років. Окремий акцент зроблено на специфіці кондитерської промисловості та її обладнання. The paper is devoted to technical equipping of the confectionery industry from the beginning of this branch to the industrialization process of 30-th years. Also we accentuate the specific character of confectionery industry and it equipment.

Опис

Ключові слова

обладнання, історія техніки, сировина, промисловість, модернізація, технологія, equipment, history of technology, raw materials, manufacturing, modernization, technology, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Коцюбанська, О. О. Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції / О. О. Коцюбанська. // Питання історії науки і техніки. – Київ, 2010. – Вип. 2 (14) – С. 57-64.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced