Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається технічне устаткування кондитерської промисловості від зародження галузі до індустріалізації 30-х років. Окремий акцент зроблено на специфіці кондитерської промисловості та її обладнання.
The paper is devoted to technical equipping of the confectionery industry from the beginning of this branch to the industrialization process of 30-th years. Also we accentuate the specific character of confectionery industry and it equipment.
Опис
Бібліографічний опис
Коцюбанська, О. О. Обладнання кондитерської галузі України – від зародження до індустріалізації 30-х років ХХст.: специфіка та основні тенденції / О. О. Коцюбанська. // Питання історії науки і техніки. – Київ, 2010. – Вип. 2 (14) – С. 57-64.