Композиція для виготовлення шинок ( Патент на корисну модель № 85609)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено композицію для виготовлення шинок,що містить яловичину,сіль,хлорид натрію,прянощі,нітрит натрію, фосфати, воду, яка відрізняється тим,що додатково містить білок плазми крові Vepro 75,сполучнотканинний білок Pro-Gel 95, карагенан, камедь ксантану, ериторбат натрію, декстрозу, при певному співвідношенні компонентів,мас.%.Технічний результат корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок,яка забезпечить раціональне використання м'ясної сировини, розширить асортимент солених виробів з м'яса, покращить органолептичні якісні показники і харчову цінність продукції, підвищить вихід готової продукції та знизить її собівартість.
Опис
Ключові слова
рецептура, білки, шинка, композиція, структура, recipes, proteins, hams, composition, structure, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент № 85609 UA, МПК А23L 1/00 А23L 1/052(2006.01) Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Лоскутова К. С., Мартьянова І. С., Мартьянова І. С., Мухомор Н. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201306741 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.