Нове у технологіях спредів з наповнювачами

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.
In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.

Опис

Ключові слова

спред, шрот та олія з плодів розторопші плямистої, жирнокислотний склад, Spread, oilcake and oil from the Silybum spotted, fatty acids composition, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Петрина, А. Б. Нове у технологіях спредів з наповнювачами / А. Б. Петрина, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 2 (66). - С. 32 – 33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced