Нове у технологіях спредів з наповнювачами
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.
In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.
In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.
Опис
Ключові слова
спред, шрот та олія з плодів розторопші плямистої, жирнокислотний склад, Spread, oilcake and oil from the Silybum spotted, fatty acids composition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Петрина, А. Б. Нове у технологіях спредів з наповнювачами / А. Б. Петрина, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 2 (66). - С. 32 – 33.