Нове у технологіях спредів з наповнювачами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.
In this article modern technologies of spread are analysed and is offered to introduce in the milk fatty base the products of wild plant processing, i.e. oilcake, and oil from the Silybum spotted.

Опис

Бібліографічний опис

Петрина, А. Б. Нове у технологіях спредів з наповнювачами / А. Б. Петрина, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 2 (66). - С. 32 – 33.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в