Пельмені “Сонячні’’ (Патент на винахід модель № 104378)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею створення пельменів “Сонячні’’, в яких до основної сировини вводиться овочева сировина, шкіра куряча та жиро-білкова емульсія, що забезпечує підвищення біологічної цінності пельменів і використовується при створенні нових харчових продуктів масового споживання.
The task of creating ravioli "Sun'', which is introduced to the basic raw vegetable raw chicken skin and fat-protein emulsion that enhances the biological value of meat dumplings and used to create new food products of mass consumption.
Опис
Ключові слова
пельмені, свинина, соєвий текстурат, напівфабрикати, dumplings, pork, soy texturate, semis, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент України № 104378, мПК (2013.01) А23L 1/00 А23L 1/317 (2006.01) Пельмені “Сонячні” / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Т. В. Маршалок. – власник - Національний університет харчових технологій. - № а2012 14234 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2.