Розроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалю

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень по отриманню харчових порошків шляхом розпилювального висушування продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу. The results of researches are resulted on the receipt of food powders by the raspylitel'nogo drying of products of hydrolysis of starch of different carbohydrate composition.

Опис

Ключові слова

розпилювальна сушарка, мальтодекстрин, мальтозний сироп, виноградний сік, яблучний сік, сухі декстрин-мальтозні продукти, raspylitel'naya dryer, maltodextrin, maltose syrup, vine juice, apple juice, dry dekstrin-maltose products, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Розроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалю / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Н. І. Гордійчук, О. М. Майданець, К. Д. Малецька, Н. Б. Сильнягіна // Цукор України. – 2007. – № 4. – С. 29–31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced