Concentration of fusel oil in alcohol column

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

To improve the process of removal of fusel oils in food distillation of ethyl alcohol is advisable to identify the areas of concentration in the system ethanol-water-izoamilol that at rectification form condensates heterogeneous type, and identify some of their technological characteristics.

Опис

Ключові слова

алкоголь, колона, сивушне масло, сивушное масло, alcohol, column, fusel oil, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Osipenko, O. Сoncentration of fusel oil in alcohol column / O. Osipenko, Y. Dolomakin, V. Osypenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. - Vol. 1, Is. 2. - P. 248-252.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced