Concentration of fusel oil in alcohol column

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

To improve the process of removal of fusel oils in food distillation of ethyl alcohol is advisable to identify the areas of concentration in the system ethanol-water-izoamilol that at rectification form condensates heterogeneous type, and identify some of their technological characteristics.

Опис

Ключові слова

алкоголь, колона, сивушне масло, сивушное масло, alcohol, column, fusel oil, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Osipenko, O. Сoncentration of fusel oil in alcohol column / O. Osipenko, Y. Dolomakin, V. Osypenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. - Vol. 1, Is. 2. - P. 248-252.

Зібрання