Проблема диспаритету цін, як чинник обмеження сировинної бази підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ціноутворення, сировинна база, ціна, диспаритет цін, disparity in prices, pricing of raw materials, price, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Ємцева, Г. Ф. Проблема диспаритету цін, як чинник обмеження сировинної бази підприємств харчової промисловості / Г. Ф. Ємцева // Управління організаційно-технічними та фінансово-економічними змінами на промислових підприємствах : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конф., Київ, 23-24 березня 2006 р.: Тези доп. – К. : НУХТ, 2006. – С. 90

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced