Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом. Показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі. The results of determination of the content of sterols in animal fats chromatographic method. The effect of consumption of animal fats on the likelihood of atherosclerosis in the body.

Опис

Ключові слова

захворювання, атеросклероз, холестерол, хроматографія, disease, cholesterol, atherosclerosis, chromatography, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, А. П. Бєлінська, І. В. Лисова, Т. О. Овсяннікова // Вісник НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 116–120

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced