Створення безалкогольного напою на основі молочної сироватки з додаванням рослинних соків

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Статтю присвячено питанням розробки напоїв з використанням вторинної сировини. Ця стаття становить інтерес для безалкогольної промисловості, спрямованої на розширення асортименту напоїв на основі молочної сироватки та рослинних соків. Як рослинну сировину було обрано журавлину та моркву. Моделювання інгредієнтного складу напою проводили, враховуючи фізіологічну потребу людини у вітаміні С. Article deals with the development of beverages using recycled materials. This article is of interest to soft drinks industry, aimed at expanding the range of beverages based on whey and vegetable juices. As the plant material was chosen cranberries and carrots. performed modelling of component composition of the drink, considering human physiological need for vitamin C.

Опис

Ключові слова

напій, молочна сироватка, рослинні соки, drink, whey, vegetable juices, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Помін, М. В. Створення безалкогольного напою на основі молочної сироватки з додаванням рослинних соків / М. В. Помін, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 74-75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced