Використання засобів інформаційних технологій при розробці рецептур функціональних харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана стаття присвячена методиці розв’язання задач розроблення нових рецептур та вибору за заданими параметрами рецептури шляхом математичного моделювання. Наведені приклади рішення в електронній таблиці MS Excel та в пакеті MathCad. За допомогою MS Excel та пакета MathCad проведена розробка рецептурної композиції.
This paper focuses on the problem solving methods and the methods of new recipe formulas development, and recipe selection under selected parameters through mathematical modeling. Recipe composition development is performed with MS Excel and MathCad package.
Опис
Бібліографічний опис
Сєдих, О. Л. Використання засобів інформаційних технологій при розробці рецептур функціональних харчових продуктів / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Сборник научных трудов SWorld. – Иваново: МАРКОВА АД, 2014. – Вып.1., Т. 4. – С. 30-37