Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper investigates the effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings resulting in improvement of the nutritional value of co-extrusion products. Verious characteristics of fruit stuffings based on mixture of pectin and modified starch have been studied. As a result of research fruit fillings with pectin and modified starch showed the highest water-retaining capacity as compared with other substances, thus better stuffing’s properties during the storage.
Опис
Ключові слова
filling, hydrocolloids, pectin, starch, наповнювач, гідроколоїди, пектин, крохмаль, начинка, гидроколлоиды, кафедра технології цукру і підготовки води, крахмал, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings / O. Lysyi, V. Pichkur, O. Zapotocka, O. Hrabovska, V. Kovbasa, J. Smirnova // Ukrainian Journal of Food Science. – Kiev : NUFT, 2013. – Vol. 1, Issue 2. – Р. 217–222.