Аналіз світових тенденцій виробництва молока та молочної продукції
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено загальні тенденції світового ринку молока та молочних продуктів, до яких відноситься вершкове масло, сири, сухе незбиране молоко, сухе знежирене молоко. Аналіз здійснено на основі даних Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD), Департаменту сільського господарства США (USDA).
Investigated the general trends of the world market for milk and dairy products, which include butter, cheese, whole milk powder, skimmed milk powder. The analysis is based on data of the Food and Agriculture Organization (FAO), the Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD), U.S. Department of Agriculture (USDA).
Опис
Ключові слова
міжнародна економіка, молочні продукти, обсяг виробництва, international economics, milk products, production, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Говорушко, Т. А. Аналіз світових тенденцій виробництва молока та молочної продукції / Т. А. Г оворушко, М. І. Арич // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 – 25 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 122–125.