Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено енергетичну і харчову цінність високодисперсних порошків, отриманих за новою технологією з використанням газоструменевого мли-на. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу порошків за-лежно від терміну зберігання. Зроблено висновок про можливість застосування високодисперсних порошків у різних галузях харчової промисловості.

Опис

Ключові слова

енергетична цінність, харчова цінність, рослинна сировина, энергетическая ценность, пищевая ценность, растительное сырье, energy value, nutritional value, herbs, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини / Л. В. Кисла, З. М. Романова, Т. О. Мудрак, О. П. Єлисєєва // Харчова промисловість. — 1998. — Вип. 43-44. — С. 176-181.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced