Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено енергетичну і харчову цінність високодисперсних порошків, отриманих за новою технологією з використанням газоструменевого мли-на. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу порошків за-лежно від терміну зберігання.
Зроблено висновок про можливість застосування високодисперсних порошків у різних галузях харчової промисловості.
Опис
Ключові слова
енергетична цінність, харчова цінність, рослинна сировина, энергетическая ценность, пищевая ценность, растительное сырье, energy value, nutritional value, herbs, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини / Л. В. Кисла, З. М. Романова, Т. О. Мудрак, О. П. Єлисєєва // Харчова промисловість. — 1998. — Вип. 43-44. — С. 176-181.