Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі представлені дослідження впливу рентгенівських променів на активізацію ферментів солоду і відповідно якісний склад сусла.
In this work researches of influencing of x-rays is probed on activation of enzymes of malt and accordingly high-quality composition of mash.
Опис
Ключові слова
рентгенівські промені, ферменти, органолептичні показники, сусло, гідроліз, затирання, затір, x-rays, enzymes, organoleptic characteristics, wort, hydrolysis, mashing, mash, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М. С. Романов, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. — 2010. — № 3 (12). — С. 86-89.