Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведена оброблення дослідних зразків пивного сусла з дріжджами впродовж 10 хвилин магнітним полем перед початком та під час бродіння. Оптимальний час обробки магнітним полем 20кА/м впродовж 10 хв.
Treatment of pre-production models of beer is conducted with yeasts during 10 minutes by the magnetic field before the beginning and during fermentation. Optimum process of treatment by the magnetic field 20 kA/т daring 10 min.

Опис

Ключові слова

пивне сусло, магнітне поле, дріжджі, сухі речовини, ферменти, beer, magnetic field, yeasts, dry matters, enzymes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Інтенсифікація процесу зброджування сусла магнітними полями / З. М. Романова, В. С. Зубченко, В. В. Стасюк // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 183-186.

Зібрання