Рослинні олії як важливе джерело насичених жирокислот
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
biological value, vegetable oil, saturated, fatty acid, cell, lipids, біологічна цінність, рослинна олія, насичений, жирокислота, клітина, ліпіди, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Задкова, О. С. Рослинні олії як важливе джерело насичених жирокислот / О. С. Задкова, Є. С. Смірнова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 254–255.