Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55093)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice through the use of lemon balm extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, екстракт меліси, extract of lemon balm, природні смакові та ароматичні компоненти, is natural to taste and aromatic components, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 55093 UA, МПК А23G 9/04 (2009) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В., Перцевий Ф. В., Гурський П. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201004794 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced