Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована методика дозволяє відкоригувати обриси робочої камери і місильних лопатей, ліквідувати застійні зони та вирівняти інтенсивність перемішування в робочій камері тістомісильної машини. The proposed technique allows to correct the contours of the working chamber and kneading blades, eliminate dead zones and align the intensity of mixing in the chamber kneading machine.

Опис

Ключові слова

замішування, траєкторії руху, експериментальна установка, knead, trajectory of movement, experimental setup, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Доломакін, Ю. Ю. Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко // Тези 68-а міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, НУХТ, 23-25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. ІІ. – С. 48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced