Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована методика дозволяє відкоригувати обриси робочої камери і місильних лопатей, ліквідувати застійні зони та вирівняти інтенсивність перемішування в робочій камері тістомісильної машини.
The proposed technique allows to correct the contours of the working chamber and kneading blades, eliminate dead zones and align the intensity of mixing in the chamber kneading machine.
Опис
Ключові слова
замішування, траєкторії руху, експериментальна установка, knead, trajectory of movement, experimental setup, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Доломакін, Ю. Ю. Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії / Ю. Ю. Доломакін, О. Т. Лісовенко // Тези 68-а міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, НУХТ, 23-25 квітня 2002 р. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. ІІ. – С. 48.